Malabar

malabar

MALABAR, THE ITALIAN WAY OF LIFE!

Recent heeft Malasdesign haar “Life Concepts” uitgebreid.

Kom en ontdek, op eigen tempo in een warme en stijlvolle sfeer onze “MALABAR“. In de trendy en cosy loungesetting kan je gezellig vertoeven en genieten van een heerlijke en lekkere koffie of een smaakvolle thee.

Deze presenteren wij met overheerlijke zoetigheden of taart van de dag! Of zou je liever willen genieten tussen onze groene “Eye catchers” in de tuin en zonneterras en je laten verrassen met een glaasje bubbels.

Wel vanaf nu is dit mogelijk @MALABAR !!

Van dinsdag tot zaterdag : 10.00-18.00

ILLY KOFFIE

De smaak van illy koffie, overal herkenbaar. De illy mélange bestaat uit negen soorten Arabica, verkregen uit de beste oogsten op drie continenten, geplukt door de beste plukkers. Het aandeel van elke arabica variëteit wordt constant geëvalueerd, om een excellente en constante smaak te garanderen. In meer dan 140 landen is onze koffie geliefd vanwege de unieke, geraffineerde en fluweelzachte smaak en staat het illy logo garant voor een superieure kwaliteit.

OR TEA?

BECAUSE CHINESE TEA IS TOO GOOD TO BE ENJOYED ONLY BY THE CHINESE Or Tea? gebruikt enkel premium organische thee afkomstig van de meest gerenomeerde theevelden uit China. We nemen je mee op reis door zachte, verfrissende smaken met nu en dan een verrassende toets, aroma of nasmaak.

PROSECCO

We hebben voor jullie een selectie lekkere Proseccoschuimwijnen uitgekozen waarvan je kan genieten als aperitief of als een fris tussendoortje.