Merken

CAPPELLINI MILAN

Het Italiaanse designmerk Cappellini experimenteert voortdurend met nieuwe materialen en technologieën. Dat vertaalt zich in trendy vormen en minimalistische vormgeving. Cappellini staat voor eigentijds design, van fauteuils tot bedden en accessoires. De designers, ontdekt door en onder leiding van Giulio Cappellini, werken met pure en robuuste grondstoffen, met als eindresultaat designstukken van topkwaliteit.

LOCHERBER

Een olfactorische reis door verschillende landen over de hele wereld op zoek naar verleidelijke en unieke geuren samengebracht in een gamma van de beste materialen en Italiaans design.

DAVIDTS LIGHTING

Stéphane DAVIDTS crée des luminaires décoratifs qui s’intègrent parfaitement à tous les intérieurs, qu’ils soient classiques ou contemporains. Ses lampes, appliques, liseuses et spots sont reconnaissables entre tous. Ils sont beaux, élégants, épurés et intemporels. Dans ses ateliers bruxellois, le savoir-faire d’une quarantaine de personnes, alliant des techniques traditionnelles et actuelles, s’exprime dans un travail de très haute qualité où l’exigence et la précision sont essentielles.

MENZA

menza is a belgian interior brand that distributes exclusive home collection concepts, consisting of interior accessories, scented candles and luxury home textiles. Due our experience from the last decade, travelling around the world and the seven sea’s, we have earned an unique place through retailers and in architectural projects. the strict adherence to quality is very important to the menza brand, our sourcing department is always on the road and looking for new materials and manufacturing methods by using the highest possible standards in their selections or creations.

POLS POTTEN

pols potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Subtiel, vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen? Of het nu in onze eigen image store aan de KNSM-laan in Amsterdam is óf in de lobby van een hotel óf in je eigen huis; voor elke ruimte bieden we een pols potten oplossing.

GOOOOO

Gooooo staat voor het gloednieuwe Belgische designlabel van Geert Van Acker en staat voor één model van een bloempot, maar is wel in drie formaten en vier kleuren beschikbaar. De potten zijn echt exemplaren buiten formaat en bestaan uit polyetheen. Zo onderscheiden we een ‘kleinere’ pot met een hoogte van 1 m, een middelhoge pot, met een hoogte van 1,5 m en een hoge pot, met een hoogte van 2 m. De potten zijn voorzien van een ingebouwd waterafvoersysteem en kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden.

DOMANI

Kwaliteitsvolle designpotten als outdoor decoratie: Domani is innovatief als het op polyester en zinken bloembakken aankomt. De traditionele en vernieuwende materialen combineren ze met trendy kleuren. Het handelsmerk van Domani is de potten in verschillende uitvoeringen, materialen of modellen, de wintervaste bakken in zinc, de terracotta potten met bijzonder patine, of de decoratieve vazen in de traditionele raku-methode.

DUTZ COLLECTION

Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mondgeblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht , kandelaar, kaarsenglas of drinkglas is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers uit onze Oost Europese glasfabrieken. Alle artikelen zijn mondgeblazen en handgevormd. Wat betekent DutZ? In het Nederlands staan de letters voor Durf Uitgesproken Te Zijn. Wij willen uitdragen dat de collectie bijzonder is en tot stand komt door het fascinerende ambacht van glasblazen.

SILK-KA

Patrick Oude Groeniger (directeur) groeit op in de bloemenzaak van zijn vader. Zij delen de passie voor het vak. Na zijn opleiding wint Patrick diverse (inter)nationale prijzen met bloemschikken. Een allergie maakt voor korte tijd een einde aan zijn droom, maar Patrick slaat een nieuwe weg in: zijdebloemen. SILK-KA is een feit.

RAAMDECORATIE

Libeco: Onze groep bestaat uit een aantal ondernemingen die actief zijn in de productie en de verkoop van linnen stoffen & afgewerkte linnen producten. Onze missie: Believe in linen, onze passie..

Création Baumann: The heart of our weaving keeps on beating. Founded in 1886, Création Baumann is one of the central hubs of activity in the world of textiles. Through years of growth and change, one thing has always remained: our passion for fabrics.