Collecties

Gommaire

Het organisch woonconcept Gommaire introduceert een nieuwe stijl van interieurdecoratie, binnen- en buitenmeubilair in huizen, kantoren en bedrijven. Het zal een specifieke toets geven aan elke omgeving, van traditioneel tot hedendaags design. Niet alleen glaswerk en keramiek, een nieuwe stijl gevlochten manden en stoelen, tafels in teruggewonnen teakhout, gestoffeerde stoelen en sofa’s, salontafels, verlichtingsarmaturen… maar ook een ruim assortiment buitenmeubilair in aluminium en teruggewonnen teakhout vervolledigen de collectie.

Cappellini

Het Italiaanse designmerk Cappellini experimenteert voortdurend met nieuwe materialen en technologieën. Dat vertaalt zich in trendy vormen en minimalistische vormgeving. Cappellini staat voor eigentijds design, van fauteuils tot bedden en accessoires. De designers, ontdekt door en onder leiding van Giulio Cappellini, werken met pure en robuuste grondstoffen, met als eindresultaat designstukken van topkwaliteit.

cappellini-cover
serax_mala

Serax

Serax maakt uw huis mooier, voegt persoonlijkheid toe aan uw interieur en creëert onvergetelijke momenten aan de eettafel. Serax werkt enkel samen met gepassioneerde designers over de hele wereld. Van Vietnam over Antwerpen tot Portugal, hun producten worden uitsluitend vervaardigd door bekwame ambachtslui die het basisidee van elk ontwerp respecteren. De collecties zijn uniek in vorm, materiaal en stijl. Serax is een dagelijkse zoektocht naar schoonheid, naar goede dingen die waarde toevoegen aan het leven en een thuis creëren dat geluk brengt. Om te ervaren, te delen en te ontdekken.

Bomat

Vergeet koude voeten. Laat kleur en textuur je stemming bepalen.

Het tapijt was nodig. Het hield ons warm en comfortabel in kille gebouwen.

Het tapijt werd kunst. Een drager van boodschappen, een vat van symbolen, een voorwerp van schoonheid.

Ontdek de collecties van Bomat.

bomat-mala-2
domani_mallorca_25-mala

Domani

HANDGEMAAKT
Een zacht gebogen handpalm. Een resolute slag van een wijsvinger. Of een krachtige slag van een knokkel of een hamer. Een Domani-stuk, of het nu van klei, zink of cortenstaal is, getuigt van zijn schepper. Het herinnert zich elke aanraking, en draagt een herinnering voor altijd in zijn permanente omhulsel gegrift. Het vertoont sporen – van de mensheid en van de elementen.

Domani wordt met de hand gevormd. Het is niet zomaar handgemaakt – elk stuk vertoont de unieke sporen van de handpalmen, vingers en gereedschappen die het zijn vorm geven. Het is een levend vat dat de afdruk van zijn meester draagt – zoals verfijnd aardewerk en metaalambacht dat sinds het begin der tijden heeft gedaan.

SILK-KA

Het is de business van Silk-ka om zijden bloemen- en plantencollecties te ontwerpen en te creëren. Deze van oorsprong Nederlandse collecties worden met de hand gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Voor elk seizoen ontwerpen zij andere collecties waarmee u eindeloos kunt variëren. Onze bloemen en planten gaan een leven lang mee.