Raamdecoratie

Création Baumann

Het hart van deze weverij blijft kloppen.

Opgericht in 1886, is Création Baumann een van de centrale activiteitencentra in de wereld van de textiel.

Door jaren van groei en verandering is één ding altijd gebleven: hun passie voor stoffen.

Création Baumann is een onafhankelijk familiebedrijf dat zich richt op lange termijn doelstellingen. Ze koesteren hun onafhankelijkheid en gebruiken die om meer waarde te creëren voor hun klanten, partners en medewerkers.

MHZ

MHZ – een sterk merk dat sinds 1930 steeds door perfecte functie, tijdloze esthetiek en moderne technologie overtuigt. Waarden die mensen inspireren en hen de mogelijkheden geven om hun woonruimtes met zicht- en zonwering individueel in te richten.

MHZ biedt meer dan zicht- en zonwering. Jarenlange vakkundigheid en liefde voor details en perfectie creëren een feel good-product van buitengewone klasse. Ze creëren licht. ruimte. leven. Een industriële fabriek die intelligente innovaties in een veelzijdig spectrum tot uitdrukking brengt. Duurzame en energiebesparende producten zijn het resultaat.

Met het kwaliteitskenmerk “Duurzaam. Uitstekend. Individueel.” wordt de uitstekende kwaliteit van de MHZ-producten bevestigd. Ambachtelijke en technische knowhow maken elk product origineel.

Copa Home

In elk gebouw of woning valt licht binnen door de ramen. De manier waarop het licht binnenvalt, is overal verschillend. De producten van Copahome zorgen voor een unieke lichtinval en bijhorende belijning in een ruimte, wat een meerwaarde creëert voor het interieur. Zo ontstaat een bepaalde sfeer, die bijdraagt tot het comfort en welbehagen van de bewoners en de aanwezigen.